Website aanpassen aan scherm resolutie: Auto 800x600 1024x768
Oktober 2018
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Login clubleden

Een aantal leden (de “harde” kern) zal mij al wel kennen, want ik ben al heel wat jaren lid van de VOV. Toch is er reden mijzelf even voor te stellen.

Al mijn hele leven ben ik, net zoals jullie, redelijk gek van auto’s. Het begon al vroeg met het kennen van alle merken en typen auto’s en met de bekende Dinky en Corgi Toys. Maar al snel ging de interesse uit naar racewagens en dan vooral naar “Lotus”.
In mijn tienerjaren woonde ik in Bloemendaal en met een vriendje was je op de fiets zo op Zandvoort. Dan klommen we over de hekken, staken de baan over en ja hoor we stonden in de pits. Mooie tijd was dat.
Later ging ik namens de minister (ja ik was zo’n volgens enkelen van jullie vermaledijde milieuambtenaar) tijdens de Grand Prix met constructeurs over de geluidproblematiek praten. Maar die VIP-kaarten vond ik stiekem toch wel erg fijn.

In mei 2004, anders kwam ’t er nooit meer van, kocht ik mijn Lotus 7 S1. En tijdens de Oldtimerdag dat jaar werden Kiet van der Most (mijn partner in “crime”) en ik meteen ook maar lid van de VOV.
Een goede zet, want de VOV vind ik een heel fijne club. Leden van allerlei pluimage, heel verschillende typen voertuigen, veel activiteiten, gezelligheid, geen poeha en ook niet dat gezeur over de exacte originaliteit van je auto.

In de loop der tijd (zeker sinds ik met pensioen ben) ben ik me wat meer voor de club gaan inzetten. Meestal iets op de achtergrond bij evenementen, maar ook houd ik de website en sinds kort de ledenadministratie bij. Misschien tijd om eens wat meer op de voorgrond te treden. Dus nu er een plek vrij komt en het bestuur samenwerken ziet zitten, stel ik me graag als kandidaat bestuurslid beschikbaar.

Maar natuurlijk beslist de Algemene ledenvergadering op 20 maart as. daarover.

Hugo Kuijjer

Komende evenementen

  Snertrit
za 03 november: 00:00
  Thema-avond
wo 21 november: 20:00 - 23:00

Voorschotense Oldtimer Vereniging

De VOV heeft als doelstelling het bijeen brengen van oldtimerliefhebbers uit Voorschoten en omstreken om samen aan evenementen deel te nemen, gegevens van de verschillende voertuigen uit te wisselen, zoals informatie voor restauraties, onderdelen en adressen. De leden ontvangen vier keer per jaar het clubblad VONK. Ieder lid mag gratis een advertentie plaatsen voor de verkoop van zijn of haar voertuig. Daarnaast worden ze regelmatig via een Nieuwsflits op de hoogte gehouden van recente ontwikkelingen.