Website aanpassen aan scherm resolutie: Auto 800x600 1024x768
Februari 2019
M D W D V Z Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3

Login clubleden

A 3 napos öreg auto tura

Op vrijdag 8 juni was het zo ver, start van de VOV 3-daagse 2018. 20 deelnemende equipes waren door Nico en Inet uitgenodigd  bij “Waterfront Vlietland” in Leidschendam. Na de koffie met appeltaart werd de route uitgedeeld. Dit  jaar naar Tubbergen in Twente.

Vlietland verlaten via Leiden, Hoogmade, binnendoor naar Aalsmeer, langs de landingsbaan van Schiphol, Amsterdamse bos waar het begon te regenen. Het erg drukke verkeer in Amsterdam door de IJ-tunnel naar  Noord-Holland, daar een heel goed verzorgde lunch in Katwoude bij eetcafé “De Zeilhoek”.  Ondanks de regen volgden wij de mooie rit naar Hoorn. Tussen Hoorn en Enkhuizen wat probleempjes door wegomleidingen. In het spitsuur via de dijk naar Lelystad. Flevoland langs Dronten kwamen wij via Zwartluis naar Staphorst. Wij waren hier nog nooit geweest; een vrouw in klederdracht gezien. Na een lange, mooie tocht arriveerden wij als drie laatste equipes in Tubbergen, Herberg “Droste”. Inmiddels mooi weer geworden, met een lekker drankje genoten wij op het terras van het optreden van het dweilorkest “De Plaggestekers”. Na het genot van een driegangenmenu werd de uitslag van de puzzelrit bekendgemaakt.

Zaterdagochtend genoten wij van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Daar na startten wij de mooie tourrit  naar Münster in Duitsland. Het parkeren gaf wat probleempjes. Münster is een heel gezellige stad met veel bezienswaardigheden. Maar met zo veel warmte wil je het liefst op een terrasje met een koel drankje.  De flammkuchen smaakten heerlijk. Terug in het hotel in Tubbergen werden wij getrakteerd op hartige hapjes op het gezellige terras. Tijdens het driegangendiner speelde Jazzorkest “Left Channel”. Na de koffie zochten een aantal verkoeling op het terras.

Zondag na het heerlijke ontbijtbuffet, iedereen inpakken en na de  groepsfoto afscheid nemen van het hotel. Start van de tourrit richting Wijhe, waar wij op een boot “Little River Café” langs de IJssel genoten van koffie met appeltaart. Via de veerpont over de IJssel, via  kleine wegen langs Apeldoorn, en een mooie route naar Baarn, waar wij werden verwacht bij “Restaurant Vuur”, genoten van een heerlijke lunch en afscheid van elkaar namen; vol genoegen rijden wij naar huis.

Nico en Inet hartelijk dank voor het vele werk en de goede organisatie. Heel fijn dat jullie bereid zijn om de 3-daagse het volgende jaar weer te organiseren, fantastisch. 

Groetjes en tot ziens Valeria en Aad

Zie voor wat foto's de 3-daagse de Fotogalerij

Komende evenementen

  Algemene ledenvergadering
di 19 maart: 20:00 - 23:00
  Technomiddag
za 13 april: 14:00 - 18:00
  Voorjaarsdag
zo 05 mei: 10:00 - 17:00
  Huize Vlietlanderit
za 11 mei: 00:00

Voorschotense Oldtimer Vereniging

De VOV heeft als doelstelling het bijeen brengen van oldtimerliefhebbers uit Voorschoten en omstreken om samen aan evenementen deel te nemen, gegevens van de verschillende voertuigen uit te wisselen, zoals informatie voor restauraties, onderdelen en adressen. De leden ontvangen vier keer per jaar het clubblad VONK. Ieder lid mag gratis een advertentie plaatsen voor de verkoop van zijn of haar voertuig. Daarnaast worden ze regelmatig via een Nieuwsflits op de hoogte gehouden van recente ontwikkelingen.