Welkom en informatie

De reeds al langere tijd gepensioneerde Daihatsu garagehouder uit Varsseveld heeft zijn interesse in auto'mobielen voortgezet in de vorm van een verzameling oldtimers met een grote herkenbaarheid en samengebracht in een kleinschalig prive-museum in Dinxperlo. Het zou maar zo kunnen dat uw eerste auto er ook bij staat, of "oh ja, die had mijn vader ook". 


Dit alles is aangevuld met diverse nostalgie uit vroegere tijden, want ook zult u aantreffen diverse (dames) bromfietsen en motoren, een zeer oude "hooge Bi", maar ook decoratie en nostalgische artikelen zoals vele naaimachines, strijkbouten, worstmolens, klokken,  wekkers accordions, radio's, reiskoffers, merkplaatjes, speldje, rallyschildjes.


Verder zult u  aantreffen een handbeschilderde wand met Varsseveldse afbeeldingen voor 1940, alsmede een unieke fotocollectie van het leven op het platteland omstreeks 1930.


Tot zover deze algemene informatie,waarbij we u uitnodigen om deze site eens rustig door te bladeren,in de hoop u vroeg of laat in het museum te mogen ontvangen.